Autó

Az 165 70 R14 elterjedt méret

Posted on Updated on

Nem szabad félvállról vennünk a gumicsere fontosságát. Hogyha vége van a téli időszaknak, akkor amint időnk és pénztárcánk engedi, szereltessünk fel 165 70 R14 nyári gumikat! Sokan vannak úgy vele, hogy az autógumi az autógumi és mindegy, hogy téli vagy nyári, csak ne legyen kopott.

Autógumik minden mennyiségben

Pedig a tapadást nemcsak a bordázat garantálja, hanem a gumiabroncs összetétele is. Teljesen másképp viselkedik egy téli gumi, hogyha meleg időben, száraz úton használjuk.

Read the rest of this entry »

Korszerű autós kamera GPS követővel

Posted on Updated on

A 21. század legnagyobb előnyei közé sorolhatjuk azokat a technikai vívmányokat is, amelyek tagadhatatlanul könnyebbé teszik a hétköznapokat.

Autós kamera gps

Jó példa erre a konyhai robotgépek egyre szélesebb skálája, a különböző kommunikációs eszközök fejlett kínálata, de akár az olyan korszerű autós kamera GPS felhozatal is, ami már a nevével is igazolja sokszínűségét, illetve multi-funkcionalitását. Tehát, a 2000-es években már-már dúskálunk a jóban, egyre okosabb berendezéseket vásárolhatunk, amelyek egészen kicsi méretűek. Read the rest of this entry »

Személyre szabott lehetőségek az egyedi autószőnyegek tekintetében

Posted on Updated on

Időszaktól függetlenül, fontos az autó ápoltsága és tisztasága. Télen is éppen annyira vigyázni kell a kocsira, akárcsak nyáron. Nem elég csak kívül egy ápolt kinézetet fenntartani, hiszen bent is a lehető legtisztábbnak kell lenni mindennek. Ennek egyik legalapvetőbb módja az egyedi autószőnyeg beszerzésében rejlik, aminek köszönhetően könnyedén fel lehet fogni a különféle ártalmas, káros, kellemetlen anyagot. Ennek segítségével, nyáron távol lehet tartani a nemkívánatos port, piszkot és számtalan koszt.

Egyedi autószőnyeg
Egyedi autószőnyeg

Az a cél, hogy nem a padlószőnyeget terhelje ez a sok kellemetlen anyag, hanem az autószőnyeg fogja fel ezeket. Télen is gondosan ügyelni kell a tisztaságra, hiszen sok esetben a huzamosabb ideig padlószőnyeget érő víz és hólé, a nagyon kellemetlen rozsdát idézheti elő. Mindkét típus esetében fontos kiemelni, hogy ezeknek bár a fő szempontjuk a védelem, ám az egyedi autószőnyeg lehet remek esztétikai kellék is, ami egyetlen autóból sem hiányozhat. Read the rest of this entry »

Biztonságos gyerekülések minden korosztálynak

Posted on Updated on

A biztonságos vezetés érdekében, minden lehetséges dolgot meg kell tenni, főleg ha kisgyermek is van az autóban. Ilyekor a gyerekülés használata nélkülözhetetlen. Az ilyen szerkezeteket a baba megszületésétől egészen 12 éves koráig kell használni, ha autóba száll.

gyerek-ules

Ennek megfelelően, természetesen többféle gyerekülés létezik. A legkisebbek számára a babahordozóvá alakítható ülések a legideálisabbak, hiszen ez egyszerűen kivehető az autóból a gyermekkel együtt és könnyedén vihető, a hordozókarnak köszönhetően. Read the rest of this entry »

Autógumira márpedig szükség van

Posted on Updated on

Átléptük már a hét milliárdot és a szám csak nőni fog. Lassan mindenki alatt autó fog robogni, ehhez viszont kopó alkatrészekre van szükség. Az autóknak ilyen szempontból autógumi utánpótlásra van szükség, méghozzá minimum négyre.

autógumiA teherautó-sofőrök már nem mondhatják magukat ilyen szerencsésnek, hogy megússzák négy darabbal. Az autógumi hegyek pedig csak gyűlnek. Ennek a kiküszöbölésére több megoldás is létezik már, de mint minden probléma legjobb megoldása, ha a gyökérénél ragadjuk meg, tehát a megelőzés. Read the rest of this entry »

Milyen gumit vegyek a terepjárómra?

Posted on Updated on

A nyári gumik rendkívül jó tapadást biztosítanak a száraz és a nedves utakon is. Kényelmes és biztonságos vezetést garantálnak, akár személygépkocsival, akár terepjáróval közlekedik. Télen azonban másra van szükség, hiszen a csúszós utakon ezek a gumiabroncsok már nem tapadnak megfelelően.

teligumi terepjaroraMég egy nagy terepjáróval sem biztonságos közlekedni, ha nem megfelelő abroncsokat használ. Ha nem tudja eldönteni, milyen téli gumiabronccsal szerelje fel terepjáróját, látogasson el az akciosgumi.hu weboldalon található webáruházba. Read the rest of this entry »

A hátsó szélvédő szerepe a biztonságos közlekedésben

Posted on Updated on

Egy autó karbantartására, annak érdekében, hogy tökéletesen működjön, félévente, de legalább évente érdemes szakembereket megbízni. A hátsó szélvédő nagyon fontos szerepet tölt be a vezetés során, hogy az biztonságosan történjen. Hiszen autóvezetés közben az oldalsó visszapillantó tükrök mellett, gyakran van szüksége a sofőrnek, hogy például előzéskor bebiztosítsa magát, amire az utastérben lévő visszapillantó tükröt használja.

hatso szelvedoAbban az esetben, ha a hátsó szélvédő üvege megrepedt, akkor ez meggátolja a vezetőt abban, hogy biztonságosan közlekedhessen. Ha nem előbb akkor utóbb, de mindenképpen valamilyen jellegű baleset vagy koccanás okozója lehet a nem tökéletes állapotban lévő szélvédő. Sok esetben panaszkodnak az autótulajdonosok arra, hogy a hátsó szélvédő ablak fűtése meghibásodott. Ennek következtében is gyakran fordulhatnak elő balesetek, főleg a téli, hidegebb időszakokban. Read the rest of this entry »

Vásároljon nyári gumit az internetről!

Posted on Updated on

Sokszor nem törődünk eléggé a gépjármű abroncsainak az állapotával és addig hagyjuk az autón, amíg már használhatatlan lesz. Pedig évente kétszer legalább illene lecserélni azokat és mindig az évszaknak megfelelő gumiabroncsokat használni. A nyári gumi használata több szempontból is előnyös a hét Celsius fok fölötti aszfalton.

nyari gumiKényelmes és biztonságos vezetést tesz lehetővé és nem utolsósorban, gazdasági szempontból is megéri időben váltani. A meleg, száraz úton ugyanis a téli abroncsok igen hamar tönkremennek. Read the rest of this entry »

Continental nyári gumi minden autótípusra

Posted on Updated on

Akik új gumiabroncsot vásárolnak, általában ragaszkodnak a jól ismert és közkedvelt márkákhoz, mivel azok egyfajta garanciát jelentenek számukra. Mint ahogy garanciát jelent a híres német precizitás és megbízhatóság is. Ezért nem csoda, hogy a Continental nyári gumi kínálata annyira népszerű a gépjármű tulajdonosok körében. A több mint egy évszázados múlttal rendelkező hannoveri cég igen nagy törekvéseket tesz a folytonos fejlődésre és a folyamatos tesztelésekre, hogy a termékek minél megbízhatóbbak, tartósabbak és biztonságosabbak legyenek.

continental auto gumi

 

Read the rest of this entry »

Citroen Berlingo azonnal a készletről

Posted on Updated on

Vannak olyan autók, amelyek annyira innovatívak, hogy kategóriát teremtenek, népszerűségük pedig az egekben jár. A Citroen Berlingo egy ilyen gépjármű, hiszen rengeteg előnye van. A nagy kényelem mellett, érdemes megemlíteni a hatalmas csomagteret is, vagyis ez egy igazi univerzális haszongépjármű. Az új Citroen Berlingo külseje még megragadóbb lett, de természetesen nemcsak külsőleg újult meg a furgon.

citroenberlingoszamtalanelonnyel

Read the rest of this entry »