5 kreatív ötlet ruhásszekrények elrendezéséhez: Maximális helykihasználás

Ruhásszekrények

Ruhásszekrények

A ruhásszekrények elrendezése sokféleképpen megtörténhet. Ahhoz azonban, hogy megfelelően ellehessen rendezni a holmikat, szükséged lesz egy ideális méretű szekrényre. A naturfabutor.hu weboldalon számos remek minőségű ruhásszekrényt megtalálhatsz. Fontos, hogy a fiókokba kisebb méretű ruhadarabokat tegyél. Így biztosan meg leszel elégedve a ruhásszekrény elrendezésével. A fiók nem tesz lehetővé túl nagy variálási lehetőséget, ezért próbálj meg alsóneműket beletenni. Egy szekrény leginkább az ingek, a fehérneműk és a felsők tárolására alkalmas.

Természetesen, ha szeretnéd, akkor elrendezheted benne az ágyneműket és nadrágokat is. A modern ágyneműtartós ruhásszekrények pontosan azért számítanak olyan népszerűnek, mert többféle elrendezést és funkciót tesznek elérhetővé. A tágas szekrények és a praktikus fiókok az öltözőszekrény praktikus és kihagyhatatlan részét képezik. Először is azt kell eldöntened, hogy mire fogod használni a ruhásszekrényt, ruhák vagy ágynemű tárolására. Az áruházban megtalálható Zych bútorok teljesen az igényeidre szabva kerülnek értékesítésre. A diófa asztallappal vagy a fehér változatban készült termékek szemet gyönyörködtetőek.

Miért jók a tömörfából készült ruhásszekrények?

Először is azért, mert praktikusak és a nagy méretüknek köszönhetően, sok minden elfér bennük. Másrészt azért, mert sokféleképpen lehet variálni. Bármit el tudsz bennük tárolni. Ezen kívül, a tömörfa anyagnak köszönhetően, hosszú élettartammal rendelkeznek. A ruhásszekrények behelyezése egy kisebb méretű gardrób esetén is lehetséges. Csak meg kell találnod az ideális elrendezést a ruháidnak. A praktikusság és a szekrény által nyújtott elegancia bármilyen stílusú otthon esetén megállja a helyét.

Mindegy, hogy provence-i vagy vintage stílusú bútor mellett döntesz, a lényeg az összkép. Ha az egész lakásod modern stílusú, akkor célszerű a hófehér Toskania ruhásszekrény mellett döntened. Ez a szekrény 142 centiméter magas és 130 centiméter széles. 2 polccal, 2 fiókkal és 2 darab ajtószárnnyal rendelkezik. A természetes fenyő skandináv stílust idéz, viszont az öregített, régies aranyszínű fogantyúk a klasszikus kinézet felé tolják a szekrényt. Egészét tekintve, a Toskania ruhásszekrény a provence-i stílusú bútorok megtestesítője.

Mivel tudod párosítani a fából készült szekrényt?

A fabútorok igen jól párosíthatóak különböző drapériákkal. Jó választás hozzájuk egy semleges háttér, fehér vagy világos szürkés falszín például. Ezek az árnyalatok ugyanis nagyon jól kiemelik a szekrény szépségét. Természetesen a lágy pasztellszínek is örök klasszikusoknak számítanak.

Esztétikailag a belső terek hangulatának megteremtéséhez nagyon fontos az összeillő anyagok és textúrák alkalmazása. A fával mind tapintható, mind pedig vizuális, látható hatásokat lehet létrehozni. Sokan nem tudják, de például a len, a pamut vagy a gyapjú olyan anyagok, amik fokozzák a fa által nyújtott varázslatos hangulatot. A fém pedig a fával kombinálva abszolút modern, már-már indusztriális hatást kelt.

További bejegyzések