A diafilm jóval több, mint néhány filmkocka

Diafilm régi klasszikusokkal

Gyermeke inkább a régi, klasszikus mesék iránt érdeklődik, mint a mai modern animációs filmekért? Akkor lepje meg egy aranyos diafilm készlettel, ami az összes klasszikust magába foglalja! Bizonyára még ott porosodik valahol a raktárban vagy a padláson a nagyi diavetítője is, de ha nem, az sem probléma, mert a játék webáruházban ez a rég elfeledett darab is újra megvásárolható.

Diafilm régi klasszikusokkal
Diafilm régi klasszikusokkal

Ha pedig már megvan a diavetítő és néhány diafilm változat is, akkor jöhet a móka, ami garantáltan örökre szóló élmény nyújt a gyerkőcnek. A számítógépek, okos tévék és telefonok világában kellemes tapasztalat lesz az egyszerű, kisgyerekek által is beüzemelhető, használható diavetítő.

El lehet magyarázni neki, hogy miként működik ez egész, hogyan lesz a kis diafilm kockából egy nagy kép a falon és meglátja csillogó szemekkel fogja magába szippantani a lurkó ezen új és érdekes információkat. Az együtt töltött hasznos idő és a közös mesenézés pedig olyan emlékezetes pillanatokat fog szülni, amelyeket örökre magukkal vihetnek.

További bejegyzések