A lomtalanítás folyamata egyszerűen is kivitelezhető

lomtalanítás

Lomtalanítás

A legtöbb ember rengeteg, gyakorlatilag felhasználhatatlan dolgot felgyűjt az otthonában, amik csak idő kérdése és feleslegessé válnak, majd bedobozolva a raktárban vagy a pincében landolnak. A lomtalanítás remek alkalom, hogy elszállításra kerüljenek azok az eszközök, amik már nem kerülnek használatba.

A munkafolyamat gyors elvégzéséért kiváló ötlet egy fuvarozással és költöztetéssel is foglalkozó szolgáltatás igénybe vétele. A csoport tagjai precízen megszervezik a folyamat lebonyolítását, és az előre egyeztetett időpontban biztosítják a nagy raktérrel rendelkező furgont, illetve a pakolást végző személyeket is.

A feleslegessé vált eszközöket hivatalos hulladékkezelőnél helyezik el, nem hagyva hátra semmilyen szemetet. A rutinos csapat tagjai a lomtalanítás ideje alatt megóvják a lakás és az udvar tárgyainak épségét, illetve jótállást vállalnak az esetleges rongálódásokért. A divatjamúlt bútorok és a meghibásodott háztartási gépezetek is elszállításra kerülhetnek a lomtalanítás idején. A szolgáltatás igénylése online vagy telefonon keresztül is elvégezhető.

További bejegyzések