A Neato robotporszívó megkönnyíti a háziasszonyok dolgát

A háztartási kisgépek fejlesztésében hatalmas előrelépések történtek az elmúlt években. Ma már nem csak megkönnyítik a munkánkat, hanem tulajdonképpen önállóan el is végzik azokat. Az egyik ilyen önműködő berendezés a Neato robotporszívó, amely az egész lakást kitakarítja, mire Ön hazaérkezik a munkahelyéről. Nem véletlen tehát, hogy ezek a háztartási készülékek olyan nagy népszerűségnek örvendenek a háziasszonyok körében.

Neato robotporszivoA háztartás vezetése ugyanis nem könnyű feladat. Igen sok dologra kell egyszerre figyelni, és sok mindent kell elvégezni egy délelőtt alatt. Ezért minden apró segítség jól jön. A Neato robotporszívó elvégzi a padló és a szőnyeg kitakarítását anélkül, hogy Ön egy gombot is megnyomna. Ugyanis akár előre be lehet programozni minden napra, hogy mikor kezdjen neki a feladat elvégzésének. Így Önnek csak annyi dolga marad, hogy a nap végén kiürítse a Neato robotporszívó portartályát.

Így jut elég idő a főzésre, a bevásárlásra és egyéb fontos teendőkre, nem kell foglalkozzon a porszívózással. A Neato robotporszívó kifejezetten ajánlott azoknak, akik porallergiában szenvednek, és azoknak is, akik kisállatot tartanak a lakásban. Ugyanis a továbbfejlesztett antiallergén kefével, és a HEPA szűrővel ellátott porszívórobot kiváló tisztaságot hagy maga után. Eltünteti az állatszőröket és az allergia kialakulásáért felelős poratkák ürülékét is. A HEPA szűrő pedig megakadályozza, hogy a felszívott por visszajusson a lakás légterébe.

Így sok kellemetlenségtől kímélhetjük meg magunkat, hiszen a porallergia tünetei már napok alatt enyhülhetnek, ha rendszeresen munkába állítjuk a házi robotot. A D alakú Neato robotporszívó könnyen befér a sarkokba is, és a falak mentén is kiválóan elvégzi a feladatát. Mivel igen alacsony, így könnyen befér a magasabb bútorok alá is, és ott is tökéletes tisztaságot hagy maga után. Lézer szkennereinek és egyéb szenzorainak köszönhetően, a Neato robotporszívó alaposan fel tudja térképezni a lakás minden pontját, így sikeresen elkerül minden akadályt.

További bejegyzések