A plotterfólia igazán stílusos

Sokan szeretik rendszeresen újítani a lakásukat és mindig vinni bele valami kis plusz dizájnt. Erre egy remek megoldás lehet a plotterfólia alkalmazása. Számos színben kapható és olyan mintára tudjuk kiszabni, amilyenre csak szeretnénk. Mit tehetünk olyankor, amikor nemrég újítottuk fel a konyhát és cseréltük ki a csempét és bútorzatot is, de már megint szükségét érezzük az újításnak?

plotterfóliaIlyen alkalommal sok fejtörést okozhatunk magunknak, ha nem tudjuk eldönteni, hogy most akkor megint festessünk ki, pedig nincsen gond vele, mert friss és tiszta. A csempével kellene esetleg kezdeni valamit, de azt is mostanában rakattuk fel és sokat gondolkodtunk, amíg kiválasztottuk. Van olyan, hogy egyszerűen nem tudjuk eldönteni, most mit kellene változtatni, de érezzük, hogy valamit kell. Ilyen esetekre egy jó módszer a plotterfólia alkalmazása. Egyszerűen és könnyedén fel tudjuk akár magunk is ragasztani pontosan úgy, ahogyan azt elképzeltük.

De miként ragad fel? Esetleg szükségünk lehet valamilyen ragasztóra? Erről szó sincs, ugyanis ez egy öntapadós plotterfólia. Simán csak fel tudjuk helyezni és nem kell semmilyen ragasztóval bíbelődni. A modern gyártásnak köszönhetően, nagyon ellenálló és tartós, mindemellett könnyen tisztítható és karbantartható. Hála a sokféle színváltozatnak, az öntapadós plotterfólia segítségével olyan hangulatot varázsolhatunk, amilyet éppen szeretnénk. Nem kell csak a konyhára koncentrálnunk, amikor szeretnénk kicsit átdekorálni a lakást, hanem bárhova ragaszthatunk fóliát, ahová szeretnénk.

A tartóssága nagyon jó, mind kültéri, mind beltéri használatra egyaránt alkalmazható. A öntapadós plotterfólia hőállósága -30 és +90 Celsius fok között van. Bútorra éppen úgy felragaszthatjuk, mint ablakkeretre, csempére vagy bármelyik nagyobb felületre, amire éppen szeretnénk. Alkalmas még biztonsági üvegből készült ajtók díszítésére, vagy éppen autó oldalára is ragaszthatjuk. A lényeg, hogy egy nagyon dekoratív, stílusos megoldás az öntapadós plotterfólia, ha szeretnénk feldobni környezetünk hangulatát.

További bejegyzések