Adatvédelem külső szakértővel

Az Ön vállalkozásánál mindenre kiterjedő védelmet nyújt a biztonságtechnikai szolgáltató? Csak a fizikai biztonságot garantálja, vagy a gondoskodása kiterjed a teljes vállalati védelemre? Az adatvédelem egy olyan terület, amit még nagyon sok vállalkozás elhanyagol, pedig egy jogosulatlan hozzáférés jóval nagyobb károkat okozhat, mint egy, a dolgozók által elkövetett lopás.

black-18320_1280A Szent György Biztonsági Megoldások Kft komplex megoldásokat is kínál ügyfeleinek. Igény esetén kialakítja a teljes információbiztonságot. Az adatvédelem megteremtésénél nem csak a külső támadásokra érdemes gondolni (pl. egy vírusirtó telepítésével), hanem a munkatársak által elkövetett adatlopásokra is.

Manapság már nincs olyan vállalkozás ahol a bizalmas dokumentumokat ne elektronikus formában tárolnák. Szerződések, tervrajzok, bérlisták, árlisták, programkódok, know-howk, gyártási utasítások, stb.

Ezek elveszítése vagy illetéktelen kézbe kerülése nemcsak hogy közvetlen anyagi kárral járhat, de közvetve a cég jó hírnevét is veszélyezteti. Azok az IT rendszerek a legmegbízhatóbbak, ahol állandó a karbantartás és a felügyelet. Az adatvagyon elleni támadások egyre növekvő tendenciát mutatnak, ezért az adatvédelem megteremtését ma már egyetlen vállalkozás mellőzheti.

További bejegyzések