Alapos munkát végez a sorközművelő

sorközművelő

Sorközművelő

A különféle gyümölcsültetvényekben gyakran felmerül a kérdés, hogy milyen módon történjen a gyommentesítés? A nagymennyiségű vegyszerek használata helyett, érdemes inkább olyan mechanikai megoldásokat választani, mint a professzionális sorközművelő berendezések. Ezek nem mások, mint kiváló felépítéssel rendelkező kaszagépek.

A különféle lágyszárú növények rendszeres visszavágásával, idővel olyan társulások jönnek létre, amelyek egyszerűen kezelhetőek. A sorközművelő úgy lett létrehozva, hogy lehetőleg egészen a facsemeték tövéig képes legyen levágni a növényzetet. A fogaskerekes hajtómű kompakt működést tesz lehetővé. A gyártók minden részletre figyeltek, ezért olyan módon képezték ki a sorközművelő paramétereit, hogy az minden területen segítse a használatot.

A rövid méret is ezt szolgálja, mivel így a sorokba való ki- és befordulás válik könnyebbé. A gyommentesítés a sorok és még a tövek között is elvégezhető egyetlen menetben. Az olasz AEDES márka már sok évtizedes fejlesztéssel rendelkezik a sorközművelő gépek területén, ezért amit letesz az asztalra, abban nincs kivetnivaló.

További bejegyzések