Jelentkezzen Ön is a műkörömépítő tanfolyamra!

Művészi műkörmök

Ön is rácsodálkozott már egy-egy gyönyörű műkörömre? Elgondolkozott már azon, hogy vajon milyen technika szükséges a tökéletes manikűr elkészítéséhez? A műkörömépítő tanfolyam a NiiZA Nail Academy révén ezekbe a „titkokba” avatja be azokat, akik szeretnék elsajátítani profi módon a szakmát.

Művészi műkörmök

Egy ilyen tanfolyamba azok is nyugodtan belevághatnak, akik szeretnének műkörmösként dolgozni és azok is, akik esetleg csak a saját és családtagjaik, barátnőik, manikűrjét szeretnék csodálatosan szépre elkészíteni.

Bizonyára sokaknak van kedvük egy igazán jó műkörömépítő tanfolyam elvégzéséhez, de nem tudják, hogy hol és miként jelentkezzenek. Aki rákeres a gellakk.com webáruház oldalára, az nemcsak a legkiválóbb műkörmös termékeket találhatja meg, hanem minden olyan információt, amit erről a képzésről tudni lehet.

Itt megtudhatják például azt, hogy a műkörömépítő tanfolyam az ország négy különböző pontján elérhető vagy azt, hogy mennyi a képzés díja. Ha kedvet és tehetséget érez magában, vágjon bátran bele!

További bejegyzések