A babaágy kötelező kelléke a gumis lepedő

gumis lepedő

gumis lepedő

A fontosabb dolgok közé sorolható, amire a babaszobában szükség van. A tartozékok közül nem hiányozhat a strapabíró gumis lepedő. A rácsos ágy oldalára erősíthető, de párnázott anyag sem árt annak érdekében, hogy a gyermek ne a kiságy kemény oldalába beüsse magát.

Jó választás lehet egy babafészek is, ami egy kisebb ágyat jelent a kiságyon belül. Egy ilyen fészek jól jön az első pár hónapban, hiszen körülöleli, ezzel biztosítja számára a nyugodt és boldog alvást, akárcsak az anyukája hasában. Praktikus dolog, ha a kiságynak van egy ágynemű tartó része, ahová a csere gumis lepedő tehető, de funkcionálhat a játékok tárolására is, mert ebből minden bizonnyal temérdek lesz.

Érdemes a babaszobát olyan dolgokkal felszerelni, mint például egy tucat pelenka, pelenkázó és a fürdetéshez szükséges kiegészítők. A medipack.hu oldalon bármit megtalálhat, legyen az gumis lepedő vagy babajáték, hiszen a weblap célja, hogy megkönnyítse a pici és az anyuka mindennapjait. Persze nemcsak a praktikum adott, hanem a minőség és esztétika is.

További bejegyzések