A jáde gyöngy felhasználása

A jáde misztikusnak tartott ásványi kristály. Azért tartják számon misztikus kőnek, mert régebben a keleti kultúrák így hitték és sok spirituális szobrot készítettek ebből. Manapság már rengeteg mindenre használják, például jáde gyöngy készül belőlük.

jáde gyöngyEz egy könnyen alakítható ásványi kincs, sok van belőle a földön, ezért viszonylag olcsó. A gyöngykészítéshez készített alakzatok szépen csiszolva és formálva kerülnek a piacra.

Míg ezelőtt ezer évvel, főleg Buddha és más spirituális személyek szobrait örökítették meg a jáde kristály kialakításával, manapság már sok ékszer készül jáde gyöngy felhasználásával. Az ásványi kincsek könnyen alakíthatóak, így nagyszerű gyöngyök készíthetőek belőlük.

A jáde gyöngy kiváló választás nyaklánc, karkötő és egyéb testékszer készítésére. A jáde gyöngy könnyen beszerezhető manapság online rendeléssel vagy akár kellékes üzletben is. Olcsó alapanyagnak minősül, mégis nagyon jó kiegészítő lehet egy remek estélyi ruhához. Szépen mutat nyakra akasztva, de akár máshol is hordható.

További bejegyzések