Növeli a vágyat a potencianővelő

potencianővelő

potencianővelő

Ezek a tabletták közel 20 évvel ezelőtt jelentek meg először a gyógyszertárakban és ennek ellenére még mindig meglehetősen ellentmondásosak. A férfiak gyakran kíváncsiak arra, hogyan működnek a potencianővelő készítmények és a hosszú távú használatuk negatív hatással lehet-e az egészségre. A gyógyszeres terápia hatékonyságával kapcsolatos kételyek szintén nagyon gyakoriak. A potencianővelő tabletták teljesen biztonságosak az egészségre.

Minden ilyen gyógyszer egy sor nagyon szigorú klinikai vizsgálaton megy keresztül, mielőtt forgalomba kerül. Úgy tűnhet, hogy a potencianővelő gyógyszerek hatásmechanizmusuk miatt hátrányosan befolyásolhatják az erek állapotát. Semmi sem áll távolabb az igazságtól. A szerek keringési rendszerre gyakorolt pozitív hatását az is bizonyítja, hogy a merevedési zavarok kezelésére szolgáló gyógyszerek egyes származékait bizonyos szívbetegségek megelőzésére használják. A másik mítosz, amit érdemes eloszlatni, hogy a tabletták növelik a magas vérnyomás kialakulásának kockázatát.

Potencianövelő szerek egyénre szabottan

Az impotencia világszerte kb 152 millió férfi problémája. Ez merevedési zavar, ami egy férfi esetében egyszerűen azt jelenti, hogy nem képes elérni és fenntartani az erekciót. A statisztikák megerősítik, hogy a 40 év feletti férfiak 40% szenved szexuális diszfunkciótól. A piacon hatékony potencianövelő szerek állnak rendelkezésre, amelyek segítségével minden férfi megoldhatja ezt a problémát anélkül, hogy speciális kezelésre lenne szükség.

A gyógyszertárakban és a webshopokban vény nélkül is vásárolhatóak hatékony potencianövelő szerek. Ezek a készítmények szildenafilt tartalmaznak, olyan hatóanyagot, ami merevedési zavarok esetén javallott. Fontos azonban megjegyezni, hogy ezekkel a tablettákkal nem szabad visszaélni és használat előtt gondosan el kell olvasni a betegtájékoztatót. Ezen kívül, a gyógyszert szedő vagy krónikus betegségben szenvedő férfiaknak konzultálniuk kell az orvosukkal, ha szildenafil tartalmú terméket kívánnak használni. A potencianövelő szerek másik kategóriája a vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítők.

További bejegyzések