Egy jó leggings a várandósság alatt? Megoldható!

kismama leggings

Kismama leggings

A várandós hölgyeknek mindig vigyázniuk kell arra, nehogy megfázzanak, ugyanakkor komfortos öltözékben is kell járjanak. Azonban a folyamatosan növekvő pocak a megszokott ruhákba, nadrágokba már nem fér el, így a kismama leggingseket szükséges górcső alá venni. A várandósság alatt a kismama leggings életmentő lehet.

Ez a testhez álló, elasztikus anyagból készült ruhadarab, ami helyettesíti a nadrágot vagy a harisnyát, kitűnő választás a terhesség idejére minden nőnek. A leggings egyik ismertető jele, hogy nincs nadrágszerű derék kialakítása. Voltaképpen fazonjában a harisnyához hasonlít, de nincs lábfeje. Rendkívül kényelmes viseletet biztosít, kiválóan idomul a változó alakhoz. Több típusban kapható leggings, de az összes közül talán a varrás nélküli változat a legnépszerűbb.

A seamless kismama leggings rugalmas anyagú, jól nyúlik és sokféleképpen ki lehet használni. Ruha vagy tunika alá felvehető, de arra figyelni kell, hogy legalább fenékig takarjon a felső. Egy ilyen kombinációhoz remekül illik a balerina, a tornacipő, a papucs, de még a bokacsizma is. Kényelmes otthoni viselet is egy lenge pólóval, kedves kis blúzzal. A seamless anyag légáteresztő és nedvesség elvezető, vagyis a bőr szellőzik a leggings alatt, ugyanakkor meleg marad. Nem véletlen, hogy a mai technikai öltözeteket is ebből az anyagból gyártják, a különbség mindössze a szálsűrűségben és a szövésben rejlik.

Persze más típusú kismama leggingsek is vannak a piacon, a terhes hölgyek válogathatnak pamut, bőrhatású, rövid és hosszú modellek közül. A vásárlás érdekében, érdemes felkeresni a bboom.hu webáruházat, ahol rengeteg fazon közül választhatjuk ki a nekünk leginkább megfelelő darabot. Színben, kialakításban különböznek az itt kapható kismama leggingsek, viszont a magas minőség mindegyiknél adott. Több százalék árkedvezménnyel is beszerezhető egyik-másik termék, így még pénzt is spórolhatunk. Nagyon jól kombinálható a leggings minden felsővel, tulajdonképpen nélkülözhetetlen a terhesség hónapjaiban.

További bejegyzések