Zuhanyzás közbeni testápoló időt spórol számunkra

zuhanyzás közbeni testápoló

zuhanyzás közbeni testápoló

Az arcápolás nagyon fontos, de nem szabad megfeledkezni a test többi részét fedő bőrről sem. Igaz, hogy sokkal időigényesebb és körülményesebb a teljes testünket bekenni valamilyen tápláló, hidratáló termékkel, mint az arcunkat, de azért nem ajánlott kihagyni ezt a lépést sem a rutinunkból.

Ha mégis szeretnénk lerövidíteni a folyamatot, akkor a zuhanyzás közbeni testápoló nagy segítséget jelenthet, ugyanis nem kell megvárni, amíg felszívódik és teljesen megszárad a bőrünk. A zuhanyzás utolsó lépéseként fel kell vinni a bőrre, majd ugyanúgy leöblíteni, mint a tusfürdőt. Ezután rögtön lehet törölközni és felöltözni.

Télen a hideg, nyáron pedig éppen a nagy meleg miatt lehet kellemetlen, amikor arra kell várni, hogy a bőrünkön használt kozmetikumok beivódjanak. Amennyiben a zuhanyzás közbeni testápoló mellett döntünk, akkor ezektől a kínos percektől megóvhatjuk magunkat. Ráadásul időt is spórolhatunk a zuhanyzás közbeni testápoló révén, így a sűrű program miatt többé nem kell lemondani a bőrápolás ezen lépéséről.

További bejegyzések