Kutyakosár a kis ebek szállítására

kutyakosár

kutyakosár

Van úgy, hogy kisebb a testű kutyánkkal gyorsan el kell ugrani valahová, esetleg boltba, patikába is szükséges bemenjünk. A kis kedvencünket ilyenkor nem kell otthon vagy az autóban hagyni, hiszen egy kutyakosár remek lehetőséget nyújt arra, hogy bárhová velünk jöhessen.

Ha pedig olyan helyen járunk, ahol nagyobb tömeg van – mondjuk a piacon -, sokkal nagyobb biztonságban van az eb egy jó kis hordozóban, mint mellettünk. Egy zsúfolt helyen ugyanis megijedhet, sőt, még az is megtörténhet, hogy valaki véletlenül letapossa a tappancsait. A kutyakosár olyan kényelmes kis táska, amiben az állat nyugodtan pihenhet vagy szemlélődhet.

Nekünk is megnyugtató érzés, hogy ott tökéletes biztonságra és komfortra talált. A strapabíró, párnázott anyagú kutyakosár egyszerűen mosható és szárítható, így minden szempontból tökéletes az ebek hordozására. Az sem mellékes, hogy a petsker.hu webshop termékei nagyon jól mutatnak, így divatos kiegészítői lehetnek a gazdinak. Válassza ki Ön is a kedvenc mintával ellátott kutyakosarat!

További bejegyzések