Az Aloe Vera First Spray külsőleg és belsőleg is alkalmazható

Aloe Vera First Spray

Aloe Vera First Spray

Vannak olyan természetes gyógymódok, amiket a nap bármelyik percében alkalmazhatunk és érdemes mindig a kezünk közelében tartani. Az Aloe Vera First Spray folyékony keverék, aminek nagy százaléka gyógynövényekből és más gondosan kiválasztott keverékekből áll. Tisztító, összehúzó és hidratáló tulajdonságai miatt, a bőr és a haj frissítésére szolgál.

A nyugtalanító hatása napozás után lép fel, de állatoknál is alkalmazható. Nélkülözhetetlen termék minden elsősegély készletben, mivel exkluzív védelmet nyújt a fertőtlenítésben. Bőrirritációs problémákra szintén alkalmazható, például vágásnál vagy karcolásoknál. Használhatjuk fürdés után úgy, hogy bekenjük vele a testünket.

Bekenhetjük vele a hajunkat, ezáltal könnyebben fogjuk tudni kifésülni és védve lesz a külső hatásoktól. Megnyugtatja a szúnyogcsípéseket, de a viaszos depiláció után ugyancsak felvihető. Testápoló felvitele előtt is bátran használhatjuk. Az Aloe Vera First Spray fertőtlenítő hatásának köszönhetően, kiválóan alkalmas szájvízként.

További bejegyzések