A KTM kerékpár mai technológiával készül

Eladó kerékpárok

Eladó kerékpárok

A női és férfi biciklik között első ránézésre csak egy kisebb különbség található. A KTM kerékpár híres a vázáról, a meghajtásról, a fékekről és más alkatrészekről, legyen szó uraknak vagy éppen hölgyeknek készült bringákról.

A cég minden esetben odafigyel a geometriára, ami tekerés közben biztosítja a kezelhetőséget. Található közép- és csúcskategóriás modell is, egyedül a súly és tartósság limiteket kell figyelembe venni a vásárlás előtt.

A meghajtás általában 24 fokozatú váltórendszerrel működik, ami nem kifejezetten használható terepen, viszont egy egészen kicsi odafigyeléssel növelhető a teljesítménye. Ezek a váltók megfelelően gyorsak, pontosak, ráadásul a fenntartásuk kifizethető.

A fékek mai technológiával kerülnek ki a gyártótól, kezdők és profik is hamar megszokják a használatát. A KTM kerékpár kerekei szintén a legjobbak közé tartoznak, a rozsdamentes küllők tökéletesen csatlakoznak, ezért egyszerre használhatóak aszfalton vagy természetes talajon. Ezek a biciklik 200.000 Ft-tól kezdődően szerezhetőek be.

További bejegyzések