A reptéri parkoló nyaraláskor és munka miatt

reptéri parkoló

reptéri parkoló

Vannak, akik nem nyaralás, hanem a munka miatt kell egy másik országba repüljenek. Ekkor is nyugodtan lehet a reptéri parkoló mellett dönteni, amiről még több infót lehet megtudni az europaparkolo.hu weboldalon. Nyilván ott van a Business Parkoló is, ami kétségtelenül a legközelebb van a terminálhoz.
Egyetlen negatívum, hogy sokkal drágább, mint az a reptéri parkoló, ami mondjuk 2-3 kilométerre van a Liszt Ferenc repülőtértől. Megéri így is az Európa Repülőtéri Parkolót választani? Természetesen igen. A megérkezéskor egy rövid adminisztráció veszi kezdetét, ami után egy profi sofőr azonnal a reptérre viszi az utazni vágyókat és a csomagokat.

Az adminisztráció során minden utas egy parkoló kártyát kap, amire célszerű lejegyezni a cég telefonszámát is, hogy kéznél legyen az a visszaérkezéskor. A reptéri parkoló hatékonysága annak is köszönhető, hogy alig több, mint 2 kilométerre található a reptértől. A regisztráció és kiszállítás legrosszabb esetben is csak 20 percet igényel. Fontos persze ezt figyelembe venni az út idő megtervezése során.

További bejegyzések