Babakrém arcra, popsira és testre

babakrém

Babakrém

A születésnél még tökéletes bababőr gyorsan találkozik a környezeti tényezőkkel. Nem véletlenül kell szerepeljen a kicsik első kozmetikumai között az ápoló és tápláló babakrém. A bababőr selymes és finom, azonban legalább annyira érzékeny is. Azonnal reagál a hidegre, melegre, porra, vizeletre, székletre, sőt, azt is jelzi, ha valamilyen táplálékra allergiás a kicsi.

Sokan még most is úgy gondolják, hogy ápolásához elegendő egy jó fürdető és esetleg kamilla tea, pedig egy minőségi krémmel sokkal többet érhetünk el. A HerbArting babakrém típusok nem egyetlen hasznos összetevővel védik a picik érzékeny bőrét, hanem válogatott hatóanyagokkal. A mesterséges anyagoktól mentes termékeket még a legérzékenyebb bőrű újszülötteknél és kisgyermekeknél is nyugodtan lehet alkalmazni.

A herbarting.hu webshopban popsi-, arc-, fürdető babakrém változatok is kaphatóak, így egyetlen helyről mindent be lehet szerezni ahhoz, hogy a gyermek bőrének védelme tetőtől-talpig biztosítva legyen. Az érzékeny bőrű felnőttek is bátran kipróbálhatnak egy-egy HerbArting babakrémet!

További bejegyzések