Bármivel megbirkózik az erővágó

Knipex és Wiha erővágók

Knipex és Wiha erővágók

Nyilván mindenki szeret prémiumszerszámokkal dolgozni, ám ezek nem mindenkinek fizethetőek meg. Ha egy kicsit utánanézünk, akkor láthatjuk, hogy elérhető áron is rendelhető kiváló Wiha erővágó az iszerszam.hu révén.

Knipex és Wiha erővágók
Knipex és Wiha erővágók

Az olyan szerszámok, mint a fémvágó fűrész vagy a sarokcsiszoló, némelyik esetben használhatatlannak számítanak a nehezen hozzáférhető helyeken, ráadásul az utóbbihoz áramforrásra is szükség van.

Amikor el kell vágnunk egy fémhuzalt, láncot esetleg egy vastagabb vezetéket, akkor az erővágóval pillanatok alatt meg lehet oldani a dolgot, mindezt úgy, hogy még csak nem is fogjuk megerőltetni a kezünket a speciális kialakítás miatt. Ez a fajta erővágó teljes körű védelmet kínál, mivel szigetelt nyéllel készül, ezért a használata során az áramütés veszélye sem áll fent.

A hosszú élettartamot növeli a rozsdásodás-gátló krómozott felület. A Wiha kiváló német minőséget biztosít. Az erővágók mellett, számos más szerszám is megtalálható a kínálatban ezzel a márkanévvel, de a Knipex márkanévvel jelzett szerszámok mellett sem érdemes szó nélkül elmenni.

További bejegyzések