Csavarmentes festett Salgópolc

Kiváló polcrendszerek

Kiváló polcrendszerek

Tartós és stabil tároló eszközt szeretne felállítani az otthonában vagy a munkahelyén, de fontos Önnek, hogy ez esztétikailag is jól beilleszkedjen a környezetébe?

A Salgópolc stílusosabb kialakításban is megkapható, mint a hagyományos modell, ezért irodákba, könyvtárakba és üzletekbe tökéletesen alkalmazhatóak. Ebből egyformán felállíthatóak az egyes és az ikermezős állványok. Az összeszerelése kifejezetten egyszerű, tehát akár Ön is megoldhatja mindenféle szakértelem nélkül.

A Salgópolc nem csupán egy újszerű kialakítású állvány, hanem igen strapabíró, hiszen 510 kg súlyt is gond nélkül elbír. A rendszerben a polcok pozíciója állítható. A legfőbb alkotóelemek közé a keret, a polc, a klipsz és a keresztmerevítő tartozik. Sőt, minden olyan más kiegészítő is beszerezhető, amelyek szükségesek a Salgópolc összeszereléshez.

Az elemek különböző méretekben állnak rendelkezésére. A pontos méretek kiválasztásáért és esetleges tanácstalanságok miatt bátran keresse fel munkatársainkat, a megadott elérhetőségek egyikén!

További bejegyzések