Egy vállalkozás beindításakor kockázatot kell vállalni, mert nélküle nincs sikerélmény sem. Rizikó mindig van az elején, bármibe is kezd bele az ember. A Hisztéria fagylalt üzem több mint 25 éve van már a piacon. A kezdeti nehézségek után, rengeteg ügyfelet szerzett magának. Egy vidéki kisvárosban, Tápiószecsőn egy család nagyot álmodott és nekivágott a saját kézműves fagyi előállításához. Kezdetben csak pár saját ízt fejlesztettek ki, amit úgy gondoltak, hogy a városkában talán megállja a helyét és mások is megszeretik.
A fagylaltüzem lassan fejlődött, előbb kis cukrászdát nyitottak a város központjába, ami egyre több embert látott vendégül. A csodás kézműves fagyi híre messze szállt és eljutott a nagyvárosba is, Budapestre. Ez egy óriási ugrás volt a családi vállalkozás számára. Mára 50 féle ízzel dolgoznak és a siker töretlennek látszik. A kemény kitartó munka mindig meghozza a gyümölcsét és nem kell félni a kudarctól sem, mert az visz előre. Így történt ez a családi vállalkozással is, hiszen voltak buktatók, de kitartottak és sikeresek lettek.