iPhone 6s tok, a telefonvédelem érdekében

iPhone 6s tok

Az iPhone 6s egy egészen új modellje a kiváló márkának, ami rendkívüli és fejlett teljesítményekkel bír, viszont cserébe igényli a megfelelő biztonságot és odafigyelést. Erre már el is készült az iPhone 6s tok számos példányban és modellben. A tokok különféle anyagokból készültek, például műbőr, szilikon, műanyag, fém, textil de az igényesebbek, bőrből készült tokokból is választhatnak.

iPhone 6s tok
iPhone 6s tok

Nemcsak anyagában változatos, hiszen az iPhone 6s tok többféle típussal rendelkezik. Megtalálható közöttük az ütésálló, ami kemény szilikon és műanyag ötvözete, sarkainál ütésnyelő kialakítással készült. A vízálló modell megvédi a készüléket a párától, víztől, hótól és homoktól.

A kinyitható, ami teljes biztonságot nyújt, megvédi a telefon elő- és hátoldalát is, ultra vékony és könnyű, teljes hozzáférést biztosít a telefonon lévő minden csatlakozáshoz. Válogathatunk tehát ezekben és még más típusokban is, igényeink szerint. Az iPhone 6s tok segítségével, a telefon garantáltan a megfelelő biztonságban részesül.

További bejegyzések