Ránctalanító krém már a 20-as éveinktől

ránctalanító krém

ránctalanító krém

Mindegy, hogy milyen genetikával rendelkezünk, a bőrünk simaságára érdemes odafigyelnünk már fiatalon is. A ránctalanító krém használata a napi rutinhoz kell tartozzon, a bőr állapotától függően, egyeseknél már a 20-as, 30-as éveik végén, de legkésőbb a 40-es évek elejétől.

Mivel ezt a fajta kozmetikumot közvetlenül a bőrre visszük fel, ahol felszívódik, mondanunk sem kell, hogy mennyire fontos a minőségi krémek kiválasztása. Az AHAVA termékeiben nyugodtan megbízhat bárki, hiszen nemcsak kivételesen hatékonyak, de természetesek is, ezért az érzékeny bőrűeknek is ajánlottak. A ránctalanító krém kategória olyan gazdag, hogy bizonyára mindenki megtalálja benne a bőrének legjobb terméket.

Kaphatóak nappali és éjszakai, retinol hatóanyagú, intenzív bőrmegújító ránctalanító krémek, de szintén erre a célra kifejlesztett szérumok, maszkok és feltöltő ceruzák is. Ezek a készítmények páratlanul sokáig tartják hidratált állapotban a bőrt, de erősítik az évekkel gyengülő védekezőképességét is, emellett aktívan simítják a ráncokat.

További bejegyzések