Ezek a legmenőbb sál kötésminták idén

sál kötésminták

sál kötésminták

A nyakbavaló sokoldalú kiegészítő. Nemcsak melegen tart a hideg évszakban, hanem egy elegáns és divatos megjelenés alapdarabja is. Ez a praktikus ruházati elem formája és megjelenése többféle lehet attól függően, mit választunk a szebbnél-szebb sál kötésminták közül.

A széles, gyűrűbe zárt sál hossza attól függ, hogy hányszor tervezed a nyakadon körbetekerni és miként fogod viselni. Ezt az aktuális kiegészítőt még egy kezdő kézműves is könnyedén képes lesz elkészíteni. A legfontosabb, hogy találjunk néhány szabad estét, válasszunk a megfelelőt a sál kötésminták közül és legyünk türelmesek. A stylistok teljes meggyőződéssel ajánlják a sál viselést, mert drámaian megváltoztathatja és felfrissítheti még a legunalmasabb és leghétköznapibb megjelenést is.

Annyira sokoldalú kiegészítő, hogy stílusosnak és nyerőnek tűnik mind egy kabáttal, mind pedig egy pulóverrel kombinálva. Fontos azonban, hogy mielőtt elkezdenénk a kötést, meg kell határoznunk a méretet. Ez a kívánt hossztól és magasságától függ, valamint attól, hogy milyen sémát választottunk a sál kötésminták közül.

További bejegyzések