Milyen egy jó lábazatfesték?

lábazatfesték

lábazatfesték

Egy épület alapja, az úgynevezett fundamentum sokaknak jelentéktelen elem. A közvetlenül a talajjal határos sávot azonban megfelelően kell kialakítani, hogy az épület jellegét hangsúlyozza, ugyanakkor dekoratív legyen.

Az épület vizuális esztétikájának megőrzése érdekében, megfontolható a kőlapok, a mozaik, a klinkertégla vagy a lábazatfesték használata. A kiváló minőségű lábazatfestékek az épület homlokzatának befejezésére is jó megoldást jelentenek. Ezeket a festékeket közvetlenül a betonaljzatra lehet felvinni. A színek széles skálája lehetővé teszi a megfelelő bevonat kiválasztását az optimális és érdekes hatás eléréséhez. A kiválasztásakor ügyelni kell arra, hogy az ellenálljon a változó időjárási körülményeknek. Ajánlott olyan festékeket választani, amelyek képesek lesznek taszítani a vizet.

A lábazatfesték kiválasztásakor fontos megjegyezni, hogy annak ellen kell állnia a súrolásnak, a nedvességnek, a változó időjárási körülményeknek, a hőmérséklet ingadozásának, a fagynak és az UV sugárzásnak is.

További bejegyzések