A szellőző ventilátor biztosítja a mindig friss levegőt

szellőző ventilátor

szellőző ventilátor

A lakásunk bizonyos helyiségeiben nem minden esetben megoldható a természetes, tiszta légtér biztosítása. Ilyen helységek lehetnek a konyha, a fürdőszoba és a mellékhelység, vagy akár a szárító. A problémát fokozza ilyenkor a keletkező pára, amely ha lecsapódik, sok gondot okozhat hosszútávon. Ilyenkor hasznos a szellőző ventilátor használata, amely a helyiség szellőztetéséről és páramentesítéséről gondoskodik.

A szellőző ventilátor az elhasznált levegőt a rendszeren keresztül kijuttatja a szabadba, illetve a kéménybe, ezáltal légmozgást keltve. Így megszabadulhatunk a párától, az elhasználódott levegőtől és a kellemetlen szagoktól.

A készülék működési elve jellemzően egy zsalus rendszerre alapszik, amelyet kézi erővel vagy automatizált megoldással lehet mozgásba hozni. Az elhasznált levegő ezáltal kiáramlik a szabadba, mindez olyan módon, hogy közben megakadályozza a levegő visszaáramlását a légtérbe. A komfortszerelveny.hu weboldal kínálatában a szellőző ventilátor széles kínálata, több gyártó terméke is megtalálható.

További bejegyzések