Egyszerű összeállítani a raktári polcrendszert

Csavaros polcrendszer

Csavaros polcrendszer

Valójában nagyon egyszerű a válasz arra, hogy miként lehetne hatékonyabbá tenni a tárolást. Erre a célra a raktári polcrendszer kitűnő választásnak számít, mivel szinte bármit elhelyezhetünk rajta.

Bizonyos típusok esetében még csavarokat sem kell használni, ezért nincs szükség szerszámra az összeszerelésnél. A raktári polcrendszerrel rengeteg helyet lehet megtakarítani a műhelyben, a garázsban és más egyéb tárolóegységekben.

Eredetileg a nagyobb raktárakba szánták ezeket a fémszerkezeteket, azonban a praktikus kialakításuk miatt, az otthoni felhasználásra is tökéletesen megfelelőek. Ellenállnak a fizikai hatásoknak, nem rogynak meg, nem görbülnek és nem rozsdásodnak, még a nedvesség hatására sem.

Mondhatni csupán egyetlen dologra kell odafigyelni a raktári polcrendszer esetében, bár ez minden típusnál elmondható, mégpedig a talaj egyenetlenségeire. Csak és kizárólag egyenletes talajra telepíthető a raktári polcrendszer, ellenkező esetben eldől. Ez kiváltképp akkor fog nagyobb problémát jelenteni, amennyiben ez megpakolt állapotban történik.

További bejegyzések