Elérhető klíma árak

Egy modern világban, modern technikai alkalmazásokat kell használni, hogy abban jól érezze magát és maradéktalanul megfeleljenek a jövő generációnak is. Nem térhet el ettől a légkondicionáló berendezések szektora sem.

klíma árakAz on-off típusú légkondicionálók kora befejeződött. Ennek függvényében, valószínűleg elmozdulnak a klíma árak is. Az Európai Unió nemrég megjelent jelentésében, az inverteres klíma berendezések 50-60%-os energiatakarékosságot eredményezhetnek, a régi rendszerrel kialakított ki-be kapcsolós változathoz képest.

Ez olyan nagymennyiségű energiát jelent, hogy valószínűleg hamarosan kötelezni fogja a tagállamokban az on-off légkondicionálók forgalmazásának a leállítását. De nem kell nagyon megijedni, mert a jelenlegi inverteres klíma árak sem kifizethetetlenek, sőt, a többletköltség 2-3 éven belül megtérül.

Ha figyelembe vesszük, hogy az új típusú klímaberendezések szinte kivétel nélkül 10 év garanciával jönnek forgalomba és olyan komfortot biztosítanak, amire eddig nem volt példa. Így már nem is olyan nehéz a választás.

További bejegyzések