Ha nyárra diákmunkát szeretnél, akkor legalább 15 évesnek kell lenned

Végre itt a nyár, vége a sulinak és lehet kirándulni, pihenni, szórakozni a haverokkal. Ehhez azonban pénzre is szükséged lesz. Hasznosan is töltheted a nyári szünidőt és még pénzt is kereshetsz magadnak a suli kezdésére vagy a kirándulásra. Rengeteg diákmunka vár rád a nyár során, ha szeretnél dolgozni egy-két hónapot.

diakmunkaEz remek lehetőség arra, hogy megtapasztald milyen érzés megdolgozni a pénzért. Sokkal jobban meg fogod becsülni zsebpénzedet, ha Te magad keresed meg. Jobban odafigyelsz, mire költöd. A nyári munka ugyanakkor szórakoztató is lehet.

Új haverokat is szerezhetsz a munka során. A Pannonwork Iskolaszövetkezet neked is talál munkát a nyárra, ha szeretnél dolgozni és már elmúltál 15 éves. Egy kis pluszpénz mindig jól jön és még hasznos tapasztalatokat is szerezhetsz.

Jelentkezz az Iskolaszövetkezetbe és töltsd hasznosan a nyarat! Azért hagyjál egy kis szabadidőt is magadnak, hiszen pihenni és szórakozni is kell. A diákmunkában viszont az a jó, hogy beoszthatod az időd magadnak. Így a munka mellett a szórakozásra is marad elég idő, hiszen hosszú a nyár.

További bejegyzések