Igazán sokoldalú a LED​ körlámpa​

LED körlámpa

Egyre többen szakítanak a megszokott világítási eszközök használatával, olyanokat választva inkább, amelyek nem csupán szépen néznek ki a nappaliban, de hatékonyan és energiatakarékosan is működnek. Az elmúlt évek nagy kedvence a LED​ körlámpa​ volt, ami az előnyei révén vált annyira sikeressé és vette át a régebbi lámpák helyét.

LED körlámpa

A LED​ körlámpa​ gyűrűjére épített LED-ek elé, úgynevezett diffúzor kerül, aminek köszönhetően egy homogénebb megvilágítás garantálható. A dimmer eszköz segítségével állítható a fényerő és még a színhőmérséklet is. Az utóbbi 3200-tól 5500 K-ig terjedhet.

Emiatt a hideg és meleg színhőmérséklet is igazán egyszerűen elérhető pillanatok alatt. A LED​ körlámpa​ nem csupán a nappaliban vagy a hálószobában állja meg a helyét, hanem a stúdiókban is, videózásnál vagy fotózásnál.

A speciálisabb kialakítású LED​ körlámpa​ közepén található menetbe akármilyen fényképezőgép elhelyezhető, sőt, egyesekhez kaphatóak a mobiltelefontartó konzolok. Ezt a fényforrást szívesen alkalmazzák sminkesek és kozmetikusok egyaránt, hiszen a profi sminkes lámpáknál is nagyobb fényt ad.

További bejegyzések