Gurulós bőrönd strapabíró kerekekkel

Praktikus gurulós bőröndök

Praktikus gurulós bőröndök

Minél többet tudunk beleszuszakolni a bőröndbe, annál jobb. Nem kell azon gondolkodnunk a repülőn, hogy vajon mit tettünk oda vagy mit kellett volna még odatenni, mert egy minőségi gurulós bőrönd elegendő tárhelyet biztosít. A lényeg mégis a kerekeken van.

Egy jól megpakolt bőrönddel kerekek nélkül elég nehéz lenne manőverezni a reptéri terminálokban. Viszont a kerekeknek hála, egy ekkora csomaggal még egy gyerek is megbirkózik. De mitől lesz minőségi egy gurulós bőrönd?

Teljes mértékben strapabírónak kell lennie, a borítástól kezdve, a cipzáron keresztül, egészen a kerekekig. Egy silány változat kereke könnyen kitörhet a nagy súly és az egyenetlen talaj miatt. Ezek az apró tényezők sajnos már az utazás elején negatív hatással lehetnek ránk.

A légitársaságok sem bánnak kesztyűskézzel a csomagokkal. Ide-oda hánykolódnak a gurulós bőröndök, amelyeknek a tartalma könnyen megsérülhet. A keményfedeles változat általában magasabb fokú védelmet biztosít az értékeinknek, ezért sok esetben célszerűbb ezt választani.

További bejegyzések