Cross kerékpár, érted kiált!

Nagyon sokan szeretnek kerékpározni, de vannak akiket a hagyományos bringázás nem elégít ki. A kerékpároknak ma már számos változata létezik. A kihívást kedvelőknek, a cross kerékpár ideális választási lehetőség.

crosskerekparNemcsak az aszfaltos utakon lehet suhanni, hanem az erdei földutak, emelkedők is kihívásokat adhatnak. Ezt a kerékpárt úgy fejlesztettek ki, hogy a nehéz terepeknek, hegyi túráknak is megfeleljen. Ez a könnyűszerkezetű cross kerékpár amellett, hogy könnyű a váza, még sok pluszt is tartalmaz.

Váltórendszere legkevesebb 18 sebességes, 28-as kerekei és teleszkópja nélkülözhetetlen az akadályok gyors legyőzéséhez, de még számos más előnyt sorolhatnánk. Az adrenalin kedvelőknek ideális sportolási lehetőséget ad, akár versenyszinten is, de hétvégi baráti túrázásra is megfelel a kerekpározás ezen változata.

Egyre nagyobb körökben hódít a cross kerékpár, úgy férfiaknál mint nőknél, hiszen remek szórakozást nyújt, elősegíti a versenyszellem építését és az egészséges életet megtartását.

További bejegyzések