Ez már nem a nagyi kerti bútora! Itt a rattan

A kerti bútorokkal szemben az egyik legfontosabb követelés az ellenállóság, hiszen ezek egész évben ki vannak téve az időjárás szeszélyeinek. A rattan bútorok eleget tesznek ennek a követelésnek. A rattan bútoros blog poszt szerint ezek a berendezési tárgyak lesznek az idei év divattermékei, már ami a kerti bútorokat illeti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEzek nagyon sok előnnyel rendelkeznek. Azon kívül, hogy természetes anyagból készülnek, ami miatt tökéletesen illeszkednek a kertbe és a teraszra, rendkívül ellenállóak is az időjárási körülményekkel szemben.

Nem árt nekik sem az erős napsugárzás, sem az eső. A rattan egy Afrikában és Ázsiában honos pálma család gyűjtőneve. Több száz faj tartozik a családba. Már a ’70-es években is divat volt a rattan alkalmazása a kerti bútorok készítésénél. Ma már azonban elkészítették a szintetikus változatát is, amely tökéletesen utánozza az eredetit, ami a kinézetét illeti, viszont még ellenállóbb.

Így tovább élvezhetjük a kerti bútoraink kényelmét. A rattan bútoros blog poszt arra is felhívja a figyelmet, hogy ezek a berendezések nem csak a kertben használhatóak, hiszen a nappaliban is kiválóan mutat egy ilyen anyagból készült kanapé.

További bejegyzések