München repülőjegy a Lufthansa segítségével

München repülőjegy

El szeretne jutni a bajor fővárosba? Ennek semmilyen akadálya nincsen, mert Budapestről megy közvetlen járat ide, tehát gond nélkül vehető München repülőjegy. Átszállás nélkül a Lufthansa segítségével lehet eljutni a német városba, ezért elsősorban ezzel a lehetőséggel kapcsolatos információkat fogunk most megosztani.

München repülőjegy
München repülőjegy

 

A Lufthansa gépei a nap folyamán többször is mennek (06.35, 09.00, 13.15, 16.25, 22.15), ezért több választási lehetőségük is van az utazóknak.

Jó tudni azt is, hogy igény szerint első osztályon is lehet utazni a Lufthansa repülőin. Az út egy óra tizenöt percig tart, tehát szerencsére nem kell hosszú útra számítaniuk a München repülőjegy tulajdonosainak. Mivel Németország és Magyarország között nincsen időeltolódás, ezért ezzel a problémával sem kell szembesülniük a gépen lévőknek.

A gépmadár Münchenben a Franz Joseph Strauss repülőtéren landol, amely a városközponttól északkeletre helyezkedik el, ezért alapjában véve innen kell megszervezniük a centrumba való bejutást a München repülőjegy tulajdonosainak.

További bejegyzések