Kézzel készített Mjölnir

Mjölnir

Mjölnir

A régi időkben nagyon fontosnak tartották az olyan ékszerek, szimbólumok viselését, amelyek nemcsak a mindennapokban jelentettek védelmet, biztonságérzetet, hanem a különféle nagy csatákban is.

A közkedvelt Mjölnir a mennydörgés istenének pörölyét jelképezi, aminek pontos jelentése a villám. Ez a fantasztikus kiegészítő fogyhatatlan erőt nyújtott a viselőjének. Bár napjainkban nincsenek óriási összecsapások, viszont mindenki nap mint nap megvívja a saját harcát a munkahelyén, a magánéletében.

A vikingshop.hu online áruházban csodaszép termékek kaphatóak. A Mjölnir kézzel készült változatai egyszerűen káprázatosak, hiszen alaposan ki van dolgozva minden apró részlet. A kínálat annyira széles, hogy minden érdeklődő talál kedvére való alternatívát.

Érdemes átolvasni a szállítási feltételeket. A Mjölnir tökéletes ajándék férfiaknak, mivel erős vonalakkal rendelkezik ez a medalion. Ha Ön sokszor úgy érzi, hogy jó lenne némi külső támogatás, akkor ez a nagyszerű, korhű lehetőség remek segítséget adhat.

További bejegyzések