Környezettudatos kertészkedés

Környezettudatos kertészkedés

A társadalom számára életbevágó feladat a környezete védelmére ügyelni, így napjainkban fontos szerepet tölt be a vegyszer használat visszaszorítása, a környezettudatosság növelése, és az egyéni felelősségvállalás elengedhetetlen kihangsúlyozása.

A Greenman a tudatos vásárlókat támogatva, választási lehetőséget kínál a kertészkedés, növénytermesztés környezetkímélő vegyszermentes módjára. A kertészkedés rajongóit minden bizonnyal örömmel tölti el a Greenman Floralia környezetbarát biológiai termékek létezése.

Környezettudatos kertészkedés
Környezettudatos kertészkedés

 

Ez a kertészeti készítmény, mely cserepes dísznövények, díszfák, díszcserjék öntözésére szolgál, abszolút biztonságosan használható kisgyermek, vagy hobbi állat mellett,

így nem kell tartania attól, hogy szerettei vegyszerrel érintkeznek. A Greenman Agro termékcsalád a fenntartható mezőgazdasági termelést biztosítja, javítja a talaj minőséget, aktivitását és a humuszképződést.

Mindezek mellett a tóápolás folyamata sem marad segédkéz nélkül, hiszen e területen is piacra bocsátottunk olyan hazai, természetes komponensekből álló termékeket, amelyek elősegítik a kert díszeként szolgáló tavak öntisztító képességének helyreállítását. A tóápolás legalább annyi időt vesz igénybe, mint az abban élő halak gondozása, hiszen megeshet (főképp nyári időszakban), hogy a víz kellemetlenül elalgásodik. Ám ne feledjük, hogy az algás víz megelőzésére tett kísérletek sokkal hatékonybbak a tóápolás esetében, mint a már elszaporodott algák eltávolítására tett próbálkozások

További bejegyzések