Languszta mantoni citrommal

languszta

languszta

Mindig fontos vitaminok, ásványi anyagok és egyéb hasznos elemek gazdag forrásának tekintik a tenger gyümölcseit, amelyeknek nagy szerepük van az egészséges életmód betartásában.

A tenger gyümölcseinek egyik remek fajtája a languszta, ami alacsony zsírtartalmú fehérjeforrás. Készen is megvehető ez a finomság, ehhez érdemes belépni az iztenger.hu weboldalra. A termékpalettán, többek között megtalálható az igazán különlegességnek számító languszta rilette, mantoni citrommal.

Régi hagyományok alapján készíti ezt a gyártó, egészséges összetevőkből. A család fogyaszthatja reggelire, uzsonnára egyaránt, de kitűnő választás abban az esetben is, ha a vendégeinket szeretnénk valami különleges finomsággal elbűvölni.

Ünnepnapokon is felszolgálható, amikor könnyű, ízletes és egészséges étellel akarunk kedveskedni a szeretteinknek. A languszta rilette igazi különlegesség, amit mindenki szívesen megkóstol. A weboldalon minden további információt elolvashatunk a termékről, megismerhetjük az összetételét.

További bejegyzések