Nem sokáig lesz a trónon az Xbox One, jön a Scorpio!

Scorpio

Az élet nem mindig egyszerű, de egy biztos szükségünk van a rendszeres lazításra, különben könnyedén elveszíthetjük a fonalat. Sokan vannak, akik alig várják, hogy végre hazaérjenek, mert akkor „nekieshetnek” egy új játéknak, amit a napokban szereztek be. A modern videojátékok kimondottan egyedi élményeket tudnak biztosítania a felhasználók számára, így nem is csoda, hogy olyannyira elterjedtek. Azonban a fejlesztések nem állnak meg sosem! Az Xbox One helyett jön a Scorpio változat, amelyik jelentős változásokon ment át, ami a technikai hátteret illeti.

Scorpio

Legyen az gyorsaság vagy akár a képfelbontás az újabb termék mindenben felülmúlja az elődjét! Ez teljesen természetes, hiszen éppen ezért alkották meg. A vásárlók csak örülnek ennek, ugyanis még élménydúsabb kikapcsolódásban lehet részük. Nem kell tartani attól, hogy az Xbox One játékok nem fognak működni a modernebb terméken, ugyanis ügyeltek arra a tervezők, hogy visszafelé működjön a rendszer. Akit konkrétan érdekelnek a részletes technikai leírások, akkor azokat könnyedén meg lehet találni az interneten.

A berendezést ugyanakkor a konzolokszervize.hu oldalon néhány kattintással már kosárba is dobhatjuk. Fektessünk hangsúly a részletekre, és minden olyan kiegészítőt is szerezzünk be, amelyek kimondottan teljessé teszik a játékélményt. Hagyjuk hátra legalább naponta pár órát a problémákat és merüljünk el a fantasztikus élményekben, amit a csúcsgrafikás játékok fognak nyújtani számunkra. Amennyiben eddig még nem volt szerencsénk semmilyen játéktípushoz, akkor érdemes alaposan utánajárni a műszaki adatoknak és a vásárlói véleményeknek.

Ezeknek tükrében aztán egy objektív döntést hozhatunk, amely segít majd a vásárlásban. Nem árt fontolóra venni, hogy a jelenlegi legmodernebb rendszerek is, néhány hónapon belül elavulttá válhatnak, így ha már vásárlásra adjuk a fejünket, akkor döntsünk a mostani csúcstechnika mellett, hogy minél tovább élvezhessük annak előnyeit. Az akár jelentős összegeket is felemésztő berendezések ugyanakkor egy olyan új világba vihetnek el bennünket, ahol teljesen kikapcsolhatunk és lazíthatunk!      

További bejegyzések