Samsung S10 Plus tok kedvező áron

Samsung Galaxy S10 telefonok

Samsung Galaxy S10 telefonok

Minden telefonnak szüksége van a megfelelő védelemre. Mondhatni, hogy szinte már-már meztelennek érezzük magunkat, hogyha nincs nálunk. Még az árnyékszékre is magunkkal visszük, hogy ott is a Facebook-ot pörgethessük.

Samsung Galaxy S10 telefonok
Samsung Galaxy S10 telefonok

A Samsung S10 Plus tok kitűnő megoldásnak számít, hogyha szeretnénk ezzel bebiztosítani az új, méregdrága készüléket, ami rendkívül sérülékeny, annak ellenére, hogy ez is a gyártó csúcskategóriás modelljei közé tartozik. Gorilla Glass ide vagy oda, ez a technológia legfeljebb a karcállóságon segíthet.

A vízállóság nem gond többé, a port is jól viselik a mobilok, viszont elég egyszer elejteni és már meg is van a baj. Különösen nagy szívfájdalom az olyan drága készülékek esetében, mint a Galaxy széria jól ismert modelljei.

A Samsung S10 Plus tok azonban arra hivatott, hogy kiküszöbölje az ilyen kellemetlen problémákat. Az ára csupán töredéke annak, mint amibe a csúcsmobil kerül, viszont a védelme egyértelműen felbecsülhetetlen. Csupán néhány kattintás és már meg is rendelhető a tetszőleges változat.

További bejegyzések