A használt szerverek számos előnye

Szerverek széles választéka

Szerverek széles választéka

Egyetlen internet felhasználó sem szeret az olyan weboldalakon szörfözni, amelyek lassúak és állandóan valami kapcsolati problémát dobnak fel böngészés közben. Ez legtöbb esetben a gyenge, túlterhelt szerverek miatt van.

Szerverek széles választéka
Szerverek széles választéka

A használt szerverek viszonylag olcsón beszerezhetőek. Hogyha azt vesszük alapul, hogy milyen hasznosnak számítanak manapság, akkor gyorsan rájöhetünk, hogy valóban gazdaságos választás. Nem minden esetben van szükség a legmodernebb, leggyorsabb, legújabb változatokra.

Hogyha nem szeretnének több száz terabyte adatot tárolni, akkor valószínűleg elég lesz néhány használt szerver is. A Dell már számtalanszor bebizonyította, hogy kimagasló minőségű számítástechnikai eszközöket képes gyártani.

Nincs ez másként a használt szerverek esetében sem, amelyek még évek múlva is tökéletesen és gyorsan működnek. Így minden látogató gyors választ kaphat, aki felkeresi az általunk üzemeltetett weboldalakat. Egy kiépített és karbantartott online infrastruktúra nagyban hozzájárul a felhasználók pozitív visszajelzéseihez. Ebben játszanak nagy szerepet a használt szerverek.

További bejegyzések