Egészségmegőrző hatással bír az infraszauna

infraszauna, az aktív életet

infraszauna, az aktív életet

Sokunknak érdekesnek tűnik az infrasugarak működése és hatása, éppen ezért még nem annyira elterjedt hazánkba az ilyen fajta szaunázás élménye. Pedig sok esetben sokkal kellemesebb és hatékonyabb lehet az infraszauna, az aktív életet élő emberek szaunája. Nemcsak nyugtatja és lazítja a testet, hanem plusz energiával tölti fel a sejteket.

infraszauna, az aktív életet
infraszauna, az aktív életet

Az infrasugarak melege azonnal behatolnak a bőrbe és azt felmelegítve érik el kényeztető hatást. Az infraszauna egészségmegőrző hatása miatt nagyon keresett.

Az orvostudományban is elismerik és használják. Fontos tudni, hogy korhatár nélkül használható. Kis helyen elfér, így akár otthonra is beszerezhető egy kényelmes infraszauna. Csökkenti a magas vérnyomást, képes helyreállítani a szervezetben lévő egyensúlyt. Félóra szaunázás felér ugyanennyi idő kardió-edzéssel. Több kalóriát éget el, mint a hagyományos finn szauna. Megelőzi az influenza kialakulását. Eltünteti a kellemetlen narancsbőrt, vagyis a rendszeres használatával a bőr sokkal feszesebb, puhább lesz.

További bejegyzések