Az 165 70 R14 elterjedt méret

Autógumik minden mennyiségben

Nem szabad félvállról vennünk a gumicsere fontosságát. Hogyha vége van a téli időszaknak, akkor amint időnk és pénztárcánk engedi, szereltessünk fel 165 70 R14 nyári gumikat! Sokan vannak úgy vele, hogy az autógumi az autógumi és mindegy, hogy téli vagy nyári, csak ne legyen kopott.

Autógumik minden mennyiségben

Pedig a tapadást nemcsak a bordázat garantálja, hanem a gumiabroncs összetétele is. Teljesen másképp viselkedik egy téli gumi, hogyha meleg időben, száraz úton használjuk.

Ilyenkor sokkal ellenállóbbnak kell lennie a hővel szemben. Ha nem 165 70 R14 nyári gumit használunk, akkor gyorsan el fog használódni, ezért nem egy költséghatékony megoldás. A nyári gumik ellenállnak a nagy melegnek, a poros utaknak, és a hirtelen zivatarok miatt csúszóssá vált utakon is biztos tapadást nyújtanak.

A téli gumik pedig megbirkóznak a faggyal és a hideggel. Hogyha a 165 70 R14 méretre van szükségünk, akkor látogassunk el az autogumivasarlas.hu webáruházba, ahol kedvező áron rendelhetünk ebből a fajtából és bármelyik más méretből is!

További bejegyzések