Mi van a t35 tarapézlemez ár hátterében?

t35 trapézlemez ár

t35 trapézlemez ár

Magasabb bordázatú és kifejezetten merev trapézlemezt keres, méghozzá versenyképes áron? A T35 trapézlemez ár meglepheti Önt. Ez a kifejezetten pályázati projekteknél kedvelt és tetőfedő anyagként felhasznált, népszerű forma, magasabb bordázattal rendelkezik, ami jelentősen növeli a merevségét a hagyományos trapézlemezekhez képest.

Kifejezetten ipari csarnokok, mezőgazdasági épületek, benzinkutak és még számtalan más épület építőanyaga is lehet. Tetőhéjalás, homlokzati burkolás vagy mennyezetként történő felhasználás? Szinte bármire alkalmas, akár még zsaluzatként is alkalmazható az anyagvastagságtól függően.

A T35-ös fedőszélessége 1060 mm, a teljes szélessége pedig közel 1099 milliméter. Maximális lemez hossza 12 ezer milliméter, a lemez vastagsága pedig elég széles, 0,5 és 1 milliméter között alakul. A profilmagasság pedig 34 milliméter.

A T35 trapézlemez ár, akárcsak a többi típus esetében, elsősorban a mérettől, valamint a bevonattól függ. Az alucink bevonatra pl. 25 év garanciát vállalunk, a poliuretán bevonatra pedig 40 évet. De akár 55 éves bevonat garanciával is rendelhető egy piacvezető lakkokat gyártó üzemmel együtt kidolgozott lakkbevonattal.

Továbbá: horganyzott lemezként, dedikált cink és alumínium ötvözettel, kristályos struktúrával vagy horganyzott fémréteggel, sőt, kifejezetten csak beltérre ajánlott bevonattal is rendelhető. Ha Önt ez a trapézlemez érdekli, kérjen ajánlatot, a Turbo Pegazus Kft-től itt!

További bejegyzések