Cicaplast érzékeny bőrre

cicaplast

cicaplast

A sérült, irritált bőrre nem ajánlott bármilyen kozmetikumot alkalmazni. A Cicaplast valódi balzsam a sérült, irritált bőrre. Sokan rendelkeznek száraz, könnyen kipirosodó, foltosodó bőrrel.

Ők különösen elővigyázatosan kell válasszanak a kozmetikumok között, hiszen azok a termékek, amelyek nem elég gyengédek a bőrükkel, több kárt okozhatnak, mint hasznot. Számukra a dermokozmetikumok jó választásnak bizonyulnak. Ezek ugyanis olyan különleges szépségápolási termékek, amelyek megfelelnek a gyógyszertári forgalmazás szigorú követelményeinek. A Cicaplast maradéktalanul teljesíti ezeket a követelményeket, hiszen extra ápolást biztosít a bőrnek. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy amint a formula a bőrrel érintkezik, rögtön kifejti a hatását.

A sérült bőr, mint a szomjas föld, azonnal beszívja az ápoló és tápláló készítményeket, amik gyorsan és tartósan fejtik ki a hatásukat. Az agnespatika.hu webes gyógyszertárban gélek, szérumok, krémek, sprayek és ajakápolók is kaphatóak a Cicaplast termékcsaládban.

További bejegyzések