A LED csillár egyre népszerűbb

led csillár

led csillár

A pozitívumai közé sorolható többek között az, hogy a fényerő szabályozható, így kellemesebbé tehető a tévénézés vagy a pihenés, amikor kevesebb fényt igényel az ember. A LED csillár általában távirányítóval rendelkezik, ezért nem kell felállnia, hogy lekapcsolhassa.

Sokféle variációban van jelen az üzletekben, ebből kifolyólag biztosan megtalálja majd a lakása stílusához passzoló modellt. Mellette szól az energiatakarékosság és a hosszú élettartam. A működésekor nem egy fémszál felmelegedése által éri el a fény kibocsájtását, hanem elektronok felszabadulásából, ennek köszönhetően nincs hőveszteség. A LED csillár a hagyományos izzókkal ellátott lámpatestekhez képest, akár 90 % energiamegtakarítást is produkálhat.

Nem vibrál, így a szemet sem zavarja. A felkapcsolását követően azonnal biztosítja a kívánt fényerősséget. A foglalatok élettartamát nem befolyásolja a sok ki- és bekapcsolgatás. A LED csillár varázslatos hangulatot teremthet az otthonában úgy, hogy közben jelentősen csökkenti az energiafogyasztást.

További bejegyzések