Szorult helyzetben segít az autós pumpa

autós pumpa

autós pumpa

Közel sem egyedi eset, ha azt tapasztaljuk, hogy az autónk egyik gumija meglehetősen puha. Mi a teendő ilyenkor? Hívni valakit, hogy segítsen, valahogy elgurulni a következő benzinkútig, vagy pedig az autós pumpa használata? Nos, nyilván a pumpa nem a végleges megoldás, azonban szorult helyzetben több, mint hasznos. Vannak ugyanis olyan esetek, amikor ez a legkézenfekvőbb. Gondoljunk csak bele, hogy éppen indulnánk otthonról az autóval, de az egyik gumi kicsit le van engedve.

Szervízbe nincs lehetőség menni, a legközelebbi benzinkút pedig nincs is olyan közel. Az autós pumpa gyors segítség ilyenkor. Érdemes egyet mindig tartani az autóban, hiszen a puha gumi nemcsak az otthonunkban „kísérthet”. Az is mellette szól, hogy egyáltalán nem drága, könnyen beszerezhető és kis helyen is elfér. A Goodyear autós pumpa nemcsak az autó kerekének felfújására alkalmas, hanem a matracokéra is. A jó minőségű lábpumpa nagy lépőfelülettel és csúszásmentes gumi bevonattal, rendkívül egyszerű használatot biztosít.

Az óramozgató egyszerűen beszerezhető az interneten keresztül is

A mechanikus órák csillaga nem járt le és bizonyára nem is fog, hiszen a klasszikus értékeket sokan részesítik előnyben. Ugyanakkor egy óramozgató minden mechanikus automata óra tulajdonosnak jó szolgálatot tehet. Ezeknek az időmérőknek ugyanis mozogniuk kell, hogy ne álljanak meg. Ha az óra tulajdonosa a csuklóján hordja, akkor egyben a mozgatást is biztosítja. Ha azonban leveszi, akkor besegíthet az óramozgató. Beépített időzítővel rendelkezik, ami gondoskodik arról, hogy az óra bizonyos ideig mozogjon, majd néhány óra időtartamra kikapcsol.

Az arumania.hu webáruházban megtalálható egy és két órás változatban. Ez a roppant praktikus eszköz elegáns kivitelben érkezik a vásárlóhoz, nagyon jó árban. Az óramozgatóba minden méretű óra belefér, az üzemelése pedig halk. A stílusos, praktikus eszköz könnyen szállítható, ezért utazásra is bármikor magával viheti az ember. Ez a kiváló termék ajándékozás céljából is tökéletes lehet annak, aki mechanikus órával rendelkezik.

További bejegyzések