Tavaszi hangulatot keltő tapéták

tapéták

tapéták

Virágmintákkal borítani a lakásunkat igazi vidámságnak számít, hiszen a színes virágok mosolyt fakasztanak és kellemes légtört teremtenek. A nagy tervezők előszeretettel nyúlnak a virágmintákhoz és használják fel különböző motívumokként. A virágos tapéták többféle stílusban kaphatóak a Home design oldalára kattintva.

tapéták
tapéták

A festett motívumok mellett, az impresszionista ábrázolás lett nagyon keresett. Az óriási virágok mellett, az apró, pár centis minták is rendkívül népszerűek. A tapéták óriási választékkal bírnak.

Nappaliba, hálószobába és gyerekszobába egyaránt ajánlott. Nyugodt hangulatot árasztanak, ráadásul természetességgel öltöztetik fel a helyiségeket. Az ilyen tapéták jellemzik a Deigners Guild Mandora kollekcióját. A virágok mellett a pillangók kerülnek még előtérbe, tökéletes összhangot teremtve. Tavaszi, nyári hangulatot keltenek a lakásban az ilyen tapéták. Hozzáillő szőnyeget, bútorszövetet érdemes választani, ha a meghittségre és szimmetriára fektetjük a hangsúlyt. A webbolt ügyfélszolgálata készséggel áll a rendelkezésünkre.

További bejegyzések