3 ok, amiért megéri 2023-ban napelem telepítő céghez fordulni

profi napelem telepítő cég

Profi napelem telepítő cég

Ideális esetben, a napelem rendszerek évtizedekig képesek lehetnek megtermelni a háztartásunknak szükséges energiát, méghozzá különösebb meghibásodás nélkül. Természetesen, ez csak akkor érhető el, ha szakemberek által történik a kivitelezés, akik egyéb elintéznivalókat is megoldanak. Az aktuális támogatások megpályázásában is tud segíteni egy profi napelem telepítő cég. Az ingyenes helyszíni felmérés után, a tervezéstől a kivitelezésig mindent megoldanak.

Nagyon jól kell kiválasztani a szakembereket, hiszen a munkát, azaz a napelemek telepítését és karbantartását nem lehet akárkire bízni, hiszen ez nem egy egyszerű terület. Az stnapelem.hu weboldalon olyan profi cég ismerhető meg, aminek a munkatársai magas műszaki ismeretekkel rendelkeznek. Magyarország piacvezető cégének legjobb szakemberei, akik már eddig több ezer sikeres telepítést vezényeltek le.

Magas ügyfélelégedettségi mutatókkal büszkélkedhetnek, ami nem véletlen, tekintve a szakmai alázatot és elhivatottságot, amivel a munkájukat végzik. Csak a legkiválóbb termékekkel, a piacon már több mint 60 éve működő Sharp napelemekkel telepítik a rendszereket. Teszik ezt 15 év termékgaranciával és 25 éves lineáris teljesítmény-garanciával. A munka minden esetben helyszíni felméréssel kezdődik, amiért az ügyfélnek nem kell fizetnie. Ezt követően kidolgoznak egy műszaki tervet, a megpályázható támogatások és az ügyfél igényeinek figyelembevételével komplett ajánlatot tesznek.

Elintézik a villamossági és a csatlakozási engedélyeztetést, ezt a folyamatot pedig a lehető legrövidebb idő alatt lebonyolítják. Megvizsgálják, hogy milyen aktuális pályázatokra lehet az ügyfél jogosult és átvállalják ennek az ügyintézését is. Ameddig zajlik az engedélyeztetés és a pályázati elbírálás, a szakemberek a megrendelővel közösen beszerzik a megfelelő napelem paneleket és invertert. Általában egyetlen nap leforgása alatt megtörténik a napelem rendszer telepítése. Bízza a feladatot ezekre a profi szakértőkre és minden zökkenőmentes lesz!

További bejegyzések