A páraáteresztő festék tulajdonságai elképesztőek

páraáteresztő festék

páraáteresztő festék

Nem szükséges bemutatni senkinek, hogy milyen sok különféle festék kapható az online térben, de mégis akadnak olyan helyzetek, amikor valami kevésbé hagyományosra van szükség.

Az egy funkcióra kifejlesztett páraáteresztő festék, a nevéből adódóan arra jó, hogy a nedves helyeken is kiválóan lehet alkalmazni. A külső és belső térben egyaránt hasznosítható termék még rendelkezik néhány mérvadó tulajdonsággal. Egyrészről kiválóan taszítja a vizet, az öntisztuló hatása is lenyűgöző, illetve a penésszel és az egyéb gombafajokkal szemben szintén védi a felületet. A páraáteresztő festék természetes alapanyagokból készül, így emiatt sem kell aggódni.

Antisztatikus bevonatot ad végeredményül, ezért akár régiségek, műemlékek vagy olyan tárgyak, bútorok megújítására is alkalmazható, amit nem kímélt az idő vasfoga. A páraáteresztő festék magas minőségű, jó tapadást biztosít, könnyedén lehet a segítségével dolgozni. Évekig tartós marad, így érdemes beruházni rá. Érdemes több, de legalább 2 rétegben felhordani, hogy az összhatás erőteljesebb legyen.

További bejegyzések